Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Szereted a tanulmányokat, a kérdőíveket? Esetleg nem? Ez a tanulmány, amely az Élet és Tudományba készül biztosan érdekelni fog bármi is legyen a válaszod. Olvass tovább ....

Bodó Viktória és egy kollégája Szalay Álmos pszihológusok egy tanulmányt készülnek írni, amely az Élet és Tudományba, amely elsőként foglalkozik azzal, hogy viszonyulnak az emberek népszerű pszichológusokhoz /segítőkhöz/ gurukhoz, mentorokhoz stb. A kérdőív on-line és teljesen anonim, így problémát senkinek sem okozhat, a kitöltése pedig mindösszesen körülbelül 5 perc. A teszt eredménye pedig mint ahogy a szerzők is írják az Élet és Tudomány folyóiratban lesz olvasható feldolgozva.

A tesztet ITT érheti el.

A szerzők ajánlása:
"Volt pszichológia szakos hallgatókként egy népszerű hazai tudomány-népszerűsítő lapba tanulmányt készülünk írni, melyben feltérképezzük a hazai, ún. “pop(uláris)-pszichológia termékeivel szembeni attitűdöket. Populáris pszichológia alatt olyan népszerű, sokak által ismert pszichológusok, pszichiáterek vagy segítő emberek könnyen hozzáférhető könyveit, előadásait, filmjeit, hanganyagait stb. értjük, melyek egy-egy jól körülhatárolt problémakört járva körül, megoldási javaslatot kínálnak, iránymutatást adnak az élet során felmerülő kisebb-nagyobb krízisekre. Mindezt közérthetően teszik a szerzők, sok személyes példával illusztrálva olyan nyelvezeten és megközelítésekkel, hogy egyszerre sok embert tudjanak megszólítani."

Ha kérdése merülne fel a vizsgálattal, vagy a kérdőívvel kapcsolatban, azt az alábbi elérhetőségen felteheti:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Segítségét köszönjük!

A kérdőív az alábbi linkre kattintva új ablakban nyílik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTIhf7voWSbowrWf-UXFd4i3ntin28BYLUQOm1GYW2ChBAuA/viewform

Ha tetszik a kérdőív és szívesen segítenél a szerzőknek, akkor kérünk segítsd a munkájukat egy megosztással.