Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Eladóvá vált az egyik fényképezőgépem, mivel kihasználatlanná vált, mert a családtól kaptam egy másikat ami után már rég sóhajtoztam.

Az eladó fényképezőgép egy Samsung NX 11. A fényképezőgépben megközelítőleg 5400 expo van, de mivel ez egy tükör nélküli fényképezőgép mozgó alkatrész híjján az expó szám nem lényeges mivel nincs ami elkopjon benne. A fényképezőgép kitűnő gyári állapotú, mindig táskában hordott és óvott gép. Kezdőknek és a tükörreflexes gép felé kacsintgató embereknek kitűnő választás lehet, adapterekkel nagyon sok fajta manuális objektív csatlakoztatható ezért nagyon sokáig jó szolgálatot tud tenni a használójának, és sok örömöt tud okozni. A használata kimondottan egyszerű és könnyen tanulható.

A fényképezőgép gyári leírása és adatai: https://www.samsung.com/hk_en/cameras/nx11/

A gép váz önmagában eladó és jár hozzá minden gyári kiegészítő ami a képeken is látható, nyakpánt, utazó töltő dobozában minden információs és egyéb papírjával, képszerkesztő program CD-jével. Plusz grátiszként adok hozzá egy utángyártott pót akkumulátort.

 

Ahogy a képeken is látható a gép karc és sérülés mentes gyári állapotú igazi kincs és egy nagyon szép ajándék tudna lenni.

A váz ára a tartozékokkal objektív nélkül: 37.000,-  plusz postaköltség: 2500,-