Hírek

Egy tűzvész, a török sereg, egy irgalmatlan robbanás s talán néhány enyveskezű esztergomi is kellett Európa harmadik templomának megépüléséhez. Ma 197 éve, azaz 1822. április 23-án tették le az esztergomi bazilika alapkövét. Emlékezzünk vissza mi, a Fotó Amatőrök is erre a monumentális épületre, mely sokak kedvenc fotó témája.

Ha nem akarod, hogy egy egyesület adja el helyetted a képeidet, most cselekedj!
A dátum: 2018. szeptember 30.

Kedves látogatóink. Elértük oldalunkon az 50. cikk megjelenését, és a 40.000 megjelenítési számot, ami egy fantasztikus szám ! Köszönhető ez annak a közel 5500 megjelenítőnek, akik az oldalra kíváncsiak ! Valamint annak, hogy ezek szerint a cikkeink értékesek számotokra !

Köszönjük a bizalmat ! 

Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonlóan érdekes tartalmakkal szolgálhatunk még számotokra !

Elindult legújabb közösségi terünk, a "Fotó Amatőr - Tanuljunk fotózni közösen" facebook csoport.

Elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/460784537644801/

A csoporthoz bárki csatlakozhat, aki tanulni szeretne. A célunk, hogy közösen elemezzük az elkészített képeinket, valamint ötletet, iránymutatást adjunk egymásnak, hogy ki miben és mit fejlődhetne, mit módosíthatna, esetleg legközelebb mire figyeljen fotózáskor. Segítsük egymást, hogy minél rutinosabban, minél szebb fotókat készíthessünk.

Örömmel jelenthetem be, hogy oldalunk új motort kapott, egy frissített, picit átdolgozott kinézettel és menü rendszerrel. Regisztráció után újabb elérhető menüpontok lettek elérhetővé téve. Az új menüpontok közül egyik a fórum, melyben bárki aki regisztrál, felteheti fotózással kapcsolatos kérdéseit, melyeket esetleg nem ért vagy tisztázásra vár.