Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Tartalomjegyzék

Ismét egy fotópályázat egy jeles nap alkalmából.

Az idei évben a tavajihoz hasonlóan a jánossomorjai Ékszedoboz Ajándékbolt imét megrendezi a Magyar Fotográfia napjára (Augusztus 29.) létrehozott fotópályázatát, melynek témáji a szabadidő és az ajándékozás. Az idei évben mindezt a hosszúperesztegi Szajki-tavak Tóparti Kempinggel együtt teszi.

A pályázatra a fotókat 2021. Augusztus 20. éjjfélig várják a szervezők e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a kitöltött regisztrációs lap kíséretében, 2 db képpel, melyből az egyik a kemping/túra/kirándulás a témája, a másiknak pedig az ajándékozás.

A fotópályázat részletei a kiírás plakátjain illetve lentebb is olvasható a plakáton, valamint további részletekért lehet fordulni a szervezőhöz emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon (+36-20-212-90-70)

A regisztrációs lapot itt tölthetitek le: 

REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉS IDE KATTINTVA ! 

A nyereményekért lapozz tovább !


A nyereményeket az idei évben ahogy azt az elején is említettük a Szajki-tavak Tóparti Kemping és a jánossomorjai Ékszedoboz Ajándékbolt biztosítják.

A harmadik helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

A második helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

Végül ám nem utolsó sorban a főnyeremény, az első helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

Pályázni ne feledjétek ! 

2021. 08. 20. ÉJFÉLIG lehet !! a cikk elején leírt módon !

Vissza a cikk elejére klikk ide !


A beküldött pályázatokat anonim formában a kép készítőjének ismerete nélkül, egy három főből álló zsűri értékeli.

Ismerjétek meg a zsűritagokat egy kis bemutatkozásukon keresztül.

II. Fotópályázat 2021.
Ékszerdoboz Ajándékbolt és Szajki – tavak Tóparti Kemping

Bemutatja zsűritagjaint.

Zsűrielnökünk Vida Szilvia (Szilvida - https://www.facebook.com/szilvida), mosonmagyaróvári fotós, akinek már több, mint 10 éve belopta a fotózás magát a szívébe. A kezdetekben hobbinak indult érdeklődés mára kinőtte magát, és 5 éve már mint vállalkozó fotóz családoknak, pároknak, szerelmeknek.
A sok lehetőség, alkalom, tapasztalás és ismeretség formálja a stílusát. Ezek ösztönzik és inspirálják. Sokat, sokfélét fotózott már az elmúlt években. Úgy érzi, hogy elmondhatja magáról, hogy a fotózás legtöbb területét kipróbálta, így sikerült megtapasztalnia, hogy a családok és a szerelmes pillanatok megörökítése a feladata. Emellett hobbi természet fotósnak is tartja magát. Szívesen járja a Szigetközt a fényképezőgépével, főleg ősszel.
A fotópályázaton indulóknak ezt javasolja: „Törekedjenek az egyediségre és arra, hogy a képeiknek legyen mondanivalójuk! Bátran legyenek kreatívak!”

A fotópályázatunk második zsűritagját mutatjuk be, aki tavalyról már ismerős lehet a nevezőknek.
Zsűrink második hölgy tagja a Christin’s Design megálmodója, Pesti Krisztina. Elmondása szerint már kislányként is lelkesen rajzolt, festett, ruhákat tervezett, majd a harmadik gyermeke születése után úgy döntött, hogy szakítva az addigi pénzügyi pályával grafikai tervezőnek tanul, hogy a kreativitás ne csak hobbi szinten legyen jelen az életében. Kriszti keze nyomát sok jánossomorjai vállalkozás arculata viseli, de az ország egyre több pontján találkozhatunk munkáival. Bár a fotózás nem tartozik az üzleti tevékenységei közé, mégis szorosan összefügg munkájával. Úgy gondolja, hogy a fotózással nem csak megörökítjük a fontos eseményeket, hanem lehetőséget teremtünk arra, hogy később, évek, évtizedek múlva bármikor újra átélhessük ezeket az örömteli pillanatokat. Kriszti arra biztat minden pályázót, hogy legyenek bátrak, engedjék szárnyalni a kreativitásukat, és mutassák meg a képen keresztül a saját történetüket!

Fotópályázatunk utolsó tagjával is találkozhattatok már a tavalyi pályázat során.
Zsűrink férfi tagja a közkedvelt fotói miatt "Jánossomorjáért emlékplakettel" kitüntetett Lévai József, hobbifotós. Elmondása szerint mindig is érdekelte a fotózás, s már nagyon fiatalon elkezdett vele foglalkozni. A digitális világ előtt fényképeit a saját kis műhelyében maga hívta elő. Családi ünnepeken, baráti összejöveteleken és a legtöbb jánossomorjai rendezvényen gyakran találkozhatunk Vele még ma is, ahogy fényképezőgépével munkálkodik. Videó felvételeivel és fotóival beírta magát Jánossomorja történelmébe. Nagy szerepet játszott a jánossomorjai televíziózás fejlődésében, a mostani JTV ősének alapító tagjai között volt.
Úgy gondolja, hogy a fotó az a pillanat, amit nem lehet újra megismételni. A fotó tükrözi a jelent és a múltat, a jó fényképnek pedig mondanivalója van.
A pályázóknak üzeni, hogy legyenek kreatívak, a fotóik legyenek célratörőek, egyediek, egyéniek és legyen mondanivalójuk. Sok sikert kíván mindenkinek!

 

Cikk megosztása

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn