Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A Séta Krakkóban turisztikai weboldal meghirdeti második fotópályázatát, melyet amatőr fotósoknak írtak ki, mégpedig olyanoknak akik szeretnek utazni. Kalandra fel! A részletekért olvasd el a cikkünket.

A pályázat célja, hogy az utazók szemén keresztül mutassa be Krakkó sokszínű hangulatát és a pályázóknak lehetőséget nyújtson, hogy élményeiket megoszthassák másokkal.

E nyilvános pályázaton bármely amatőr fotós részt vehet, életkortól vagy lakóhelytől függetlenül. Pályázni bármilyen témájú, de kizárólag Krakkóban készült fotóval lehet.

A beküldött pályaművek a beküldési határidő után, a Séta Krakkóban weboldalán és facebook oldalán kerülnek közzétételre. A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul, hogy a beküldött képek nyilvánosságra kerüljenek és azok a pályázat lezárultát követően is megtalálhatóak legyenek a Séta Krakkóban weboldalán és facebook oldalán, a szerző nevének feltüntetésével. A fotók ettől eltérő célokra való felhasználása csak az alkotóval történő külön megállapodás alapján történhet.

A fotók beküldési határideje: 

2019. december 2. éjfél

A megjelölt időpont után beküldött pályaműveket nem fogadjuk el.

Zsűrizés: 

2019. december 3 - 8.

A pályázat eredményeinek kihirdetése: 

2019. december 9.

További pontos részletek a kiíró weboldalán olvashatóak az alábbi linken:

http://www.setakrakkoban.hu/p/fotopalyazat-2019.html?m=1