Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Hoztunk nektek egy fotó pályázatot, mely a természet, emberek és kapcsolatok ábrázolása témáiban keres olyan fotózni szerető embereket, akik szívesen mutatnák meg műveiket a nagyvilágnak.

A #Capture egy olyan fotópályázat és kiállítás, amely évente különböző témákkal a társadalmi problémák megoldására irányuló törekvésekre hívja fel a figyelmet.

A fotópályázattal lehetőséget biztosítunk fiatal fotósoknak, hogy megmérettessék magukat és képeik erejével eljuttassák az üzenetüket mindenkihez, illetve platformot biztosítunk különböző társadalmi szervezeteknek tevékenységük terjesztésére, összekötjük őket azokkal, akik fotósként készek nekik segítséget nyújtani. A pályázatra 18 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Ha regisztrálsz, olyan szervezeteknek segíthetsz, akik tényleg jobb hellyé teszik a világot, a képeiddel publicitást kapsz és gazdagíthatod a portfóliódat. Emellett nyerhetsz repülőjegy utalványt, fesztivál- és múzeumbelépőt, illetve egyéves Digitális Fotó Magazin előfizetést is. Ha érdekel a fotózás és a társadalmi felelősség vállalás, összekötünk egy olyan szervezettel, amelynek szüksége van lelkes és jó fotósokra. Az ott elkészült képeiddel nevezhetsz a versenyünkre, illetve a szervezet felhasználhatja a fotóid marketing, PR célokra, mindig feltüntetve a neved.

Két témában várjuk a pályaműveket:

- felelősségvállalás a környezetünkért

- felelősségvállalás embertársainkért

A pályaművek beküldési határideje 2018. április 22.

A fotókkal kapcsolatos formai követelményekért és további információkért látogass el a weboldalunkra:

#Capture - thecapturecontest.hu

És hogy a díjak mellet se menjünk el:

Ha érdekel a pályázat regisztrálj a szervezetnél : REGISZTRÁCIÓ

Borítókép:
Készült: Élő Reménység Alapítvány, Dunakeszi, 2017
Készítette: Krč Viktor

Ha érdekesnek találtad a pályázatot és szívesen megmutatnád az ismerőseidnek, vagy ismersz olyat akit érdekelhet, oszd meg a cikket, hogy minél többen megismerhessék. A megosztást könnyedén megteheted a lenti megosztás gombok bármelyikével, olyan csatornán ahol csak szeretnéd.

Minden megosztást köszönünk a #Capture nevében is.