Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Elindítjuk első, saját szervezésű fotópályázatunkat, melyen bárki részt vehet és még nyerhet is. Részletekért olvass tovább.

A fotópályázaton bárki részt vehet, aki a tagja a Fotó Amatőr - Tanuljunk fotózni közösen Facebook csoportnak. A fotópályázatnak kiemelt témája nincs, bármilyen témában készült fotókat elfogadunk, egyetlen feltétel, hogy a képnek 2018-ban készültnek kellett lennie. A pályázat végeredményeként a nyertes pályázó egy vászonnyomatot kap a saját fotójáról 60x40cm-es méretben és a 2. 3. helyezett pedig egy-egy kedvezmény kuponnal lesz gazdagabb a VászonKreatív.hu jóvoltából. A támogatóról bővebben ITT olvashatsz

Szabályzat:

- a fotónak a tulajdonjogával kell rendelkeznie a pályázónak,

- a fotónak 2018-ban kellett készülnie,

- Fotó Amatőr - Tanuljunk közösen fotózni csoport tagság,

- a fotót eredeti méretben.jpg, .png formátumban kell beküldeni e-mailben,

- a fotók megjelenés szempontjából  kell felelniük a minimális formai követelményeknek. (helyes, éles fókusz, identitást nem sérthet,gyűlöletet nem kelthet)

-  e-mailben meg kell adni a fotó címét és szerzőjét

- a kép fájl neve tartalmazza pályázó nevét ékezetek nélkül. (kissgergo_20181109.jpg)

Pályázni a fotó beküldésével lehet e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a megadott információkkal együtt. Adatok hiányában a fotó nem kerül be a pályázatba, a fotók megjelenés szempontjából feltöltés előtt ellenőrzésen esnek át. Azok a fotók amelyek nem felelnek meg a minimális formai követelményeknek, amelyeket az  Általános kompozíciós hibák című cikk alapján ellenőrzünk, és ami alapján bárki maga is megtehet, törlésre kerülnek, és nem kerülnek feltöltésre a fotó albumba.

A fotópályázat két részből fog állni, első körben bármennyi fotó jöhet, és a fb csoportban lesz feltöltve egy albumba ahol lehet szavazni (like-olni) őket. Erre csak a csoport tagok jogosultak, illetve meghívás alapján ha a csoportba bárki jelentkezik azok. Az első körös szavazás és a fotók beküldése, ily módon a fotópályázatra jelentkezés 10 napig tart, a szavazás lezárása után az 50 legtöbb szavazatot kapott kép feltöltésre kerül a weboldalon a pályázati oldalra, és jön a 2. kör, amikor már nem csak a csoport (mint hozzáértő) hanem bárki szavazhat így megoszthatóak a képek és lehet gyűjteni a szavazatokat. A határidő végén a legtöbb szavazatot elnyert fotó nyomtatásra kerül, és nyereményként egy feszített vászonnyomat formájában ölt testet amelyet a támogatóval később egyeztetett módon kap meg. /a csomagküldés díja 1.400 ft, és a DPD futár viszi házhoz, vagy személyesen átvehető díjmentesen több helyszínen/

A pályázók a pályázat beküldésével beleegyeznek, hogy a képeik a weboldalon felhasználásra kerülhetnek, ez által megjelenhetnek a nyilvánosság előtt mind a weboldalon, mind a Facebook csoportban.

További fotólenyomatok rendelésével kapcsolatban keressétek a VászonKreatív csapatát.

Sok sikert minden pályázónak.

Várjuk a képeket !