Legyen az Ön cége is a Partnerünk!

Olyan partneri együttműködési lehetőséget kínálunk Cégek/Vállalkozások számára, mely a vállalkozás, és a Fotó Amatőr Klub Tagjai részére is kölcsönös előnyökkel jár.

Várjuk mindazon a fotózáshoz közel álló, fotós eszköz kereskedelemmel, szervizzel, fotós kiegészítők forgalmazásával, fotó kidolgozással, fotós oktatással foglalkozó kis,-és nagykereskedőket, gyártókat, szolgáltatókat, és minden olyan cég/vállalkozás jelentkezését, aki szeretne együttműködni a Fotó Amatőr Klubbunkal, az ország határain belül, és kívül.

Amit mi kínálunk:
- Többségében a fotózás szerelmeseiből álló vásárlói közösség, akik mind az eszköz táruk, mint pedig tudásuk fejlesztésére is keresik a megfelelő lehetőségeket.
- Cége/Vállalkozása bemutatása weblapunkon (www.fotoamator.hu) cikk vagy/és logó formájában.
- Cége/Vállalkozása bemutatása facebook oldalunkon és csoportunkban (Fotó Amatőr - Tanuljunk fotózni közösen tanuló csoport, folyamatosan bővülő kb 3100 fő).

Amit kérünk:
-Vásárlási vagy árkedvezmény biztosítása KlubTagjaink részére a Fotó Amatőr Klubkártya felmutatása esetén.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Üdvözlettel:
FotóAmatőr.hu csapata

Cikk megosztása

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn