Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Legyen az Ön cége is a Partnerünk!

Olyan partneri együttműködési lehetőséget kínálunk Cégek/Vállalkozások számára, mely a vállalkozás, és a Fotó Amatőr Klub Tagjai részére kölcsönös előnyökkel jár.

Várjuk mindazon a fotózáshoz közel álló, fotós eszköz kereskedelemmel, szervizzel, fotós kiegészítők forgalmazásával, fotó kidolgozással, fotós oktatással foglalkozó kis,-és nagykereskedőket, gyártókat, szolgáltatókat, és minden olyan az előbb felsorolt témakörökön kívül eső tevékenységgel rendelkező cég/vállalkozás jelentkezését, aki szeretne együttműködni a Fotó Amatőr Klubbunkal Magyarország határain belül, és kívül.

Amit mi kínálunk:
- Többségében a fotózás szerelmeseiből álló vásárlói közösség, akik mind az eszköz táruk, mint pedig tudásuk fejlesztésére keresik a megfelelő lehetőségeket.
- Cége/Vállalkozása bemutatása weblapunkon (www.fotoamator.hu) cikk vagy/és logó formájában.
- Cége/Vállalkozása bemutatása facebook oldalunkon és csoportunkban (FotóAmatőr oldal és a Fotó Amatőr - Tanuljunk fotózni közösen tanuló csoport, a folyamatosan bővülő közel 8000 fő létszámmal).
- Megbeszélés alapján egyedi megjelenés célzott ajánlatokkal.

Amit szeretnénk cserébe:
-Vásárlási, vagy egyedi árkedvezmény biztosítása KlubTagjaink részére a Fotó Amatőr Klubkártya használata/regisztrációja esetén.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az lábbi űrlap gyors kitöltésével.


Üdvözlettel:
FotóAmatőr.hu csapata